Ryhmäliikunta Rovaniemi

Monipuolisesta ryhmäliikuntakalenterista löytyy jokaiselle jotain

Kun ryhmäliikunta Rovaniemen alueella kiinnostaa, osallistu CMS Santasportin monipuolisille ryhmäliikuntatunneille! Laajasta tarjonnastamme löydät kaikentasoisille liikkujille sopivia, laadukkaita ja innostavia ryhmäliikuntatunteja, joiden joukosta löydät takuulla myös omat suosikkisi – monipuolisesta ryhmäliikuntakalenterista löytyy tunteja monentasoisille kuntoilijoille, aina aloittelijoista jo kovaan treeniin tottuneille.Lajeja on tarjolla vesiliikunnasta ulkotreeneihin sekä vauhdikkaaseen sisäpyöräilyyn saakka. Meillä voit rentoutua ja rauhoittua joogassa ja kehonhuollossa tai kohottaa sykettä ja hyvää fiilistä erilaisilla tanssi- ja yhdistelmätunneilla. Voimaa saat kahvakuula tai body -tunneilta. Ryhmäliikuntakalenteristamme löydät myös nämä Les Mills tunnit: BODYPUMP, CORE, BODYBALANCE sekä BARRE.

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnille varausjärjestelmän kautta

Kertakävijät voivat varata paikkansa saman päivän aikana ja terveysliikuntatunneille tulijat 7 vrk etukäteen vastaanotosta: 020 798 4202.

Ryhmäliikunta hinnasto

Kysy lisää: ryhmaliikunta@santasport.fi tai puh. 040 710 6347

Tuntikategoriat

Terveysliikunta

Lila

Terveysliikuntatunnit ovat kaikille sopivia matalan kynnyksen tunteja, joilla luodaan pohjaa omalle hyvinvoinnille ja ylläpidetään terveyttä. Tuntien suunnittelussa on otettu huomioon etenkin ikäihmisten terveyttä ja toimintakykyä ylläpitävä liikunta ja monipuolisen tuntitarjontamme myötä pääset harjoittamaan kaikkia terveyskunnon osa-alueita.

Kehonhuolto

Sininen

Kehonhuolto- ja hallinta tunteihin kuuluvat pehmeät ja harmoniset lajit, joiden avulla kehität kehonhallintaa, liikkuvuutta, syvien vartaloa tukevien lihasten toimintaa sekä rentoutat kehon lisäksi myös mieltä.

Lihasvoima

Harmaa

Lihasvoima-tunneilla kehität kehosi kivijalkaa! Lihasvoimaa ja -kestävyyttä treenaat monipuolisesti ryhmäliikuntakalenterin harmaalla merkityillä tunneilla.

Sisäpyöräily

Vihreä

Sisäpyöräily-tunneilla harjoitat kestävyyskuntoa eri mittaisilla ja eri tehoisilla tunneilla.

Aerobinen kestävyys & syke

Oranssi

Oranssilla merkityt tunnit tarjoavat rytmikästä ja sykettä nostavaa liikuntaa. Tunneilla ylläpidät ja kohotat kuntoasi hauskasti ja monipuolisesti.

Vesiliikunta

Turkoosi

Virkisty vedessä ja kohota samalla kuntoasi vesiliikunta-tunneilla! Vedessä vahvistuu koko keho.

Tuntivaraukset

Jäsenenä varaat paikkasi etukäteen

Kaikille ryhmäliikuntatunneille tulee tehdä varaus etukäteen sähköisen varausjärjestelmämme kautta. Liikuntaklubin asiakkaana voit tehdä varauksen netin kautta jopa 10 päivää etukäteen. Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Varaus tulee kuitata kirjautumiskoneella ennen tunnille saapumista.

Tunnin varaaminen kertakävijänä

Jos et ole liikuntaklubin jäsen, voit osallistua ryhmäliikuntaan ostamalla kertalippuja. Kertakävijät voivat varata paikkansa saman päivän aikana soittamalla vastaanottoon 020 798 4202. Terveysliikuntatunneille voi varata paikkoja saman viikon aikana. Tunnille voi myös saapua ilman varausta, vapaat paikat täytetään tulojärjestyksessä. Kertakävijät saapuvat tunneille vastaanoton kautta, missä heidät kirjataan tunnille.

Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnilta varausjärjestelmän kautta.

Kertakävijät voivat varata paikkansa soittamalla vastaanottoon: 020 798 4202