Ryhmäliikunta Rovaniemi

Monipuolisesta ryhmäliikuntakalenterista löytyy jokaiselle jotain

Kun ryhmäliikunta Rovaniemen alueella kiinnostaa, osallistu CMS Santasportin monipuolisille ryhmäliikuntatunneille! Laajasta tarjonnastamme löydät kaikentasoisille liikkujille sopivia, laadukkaita ja innostavia ryhmäliikuntatunteja, joiden joukosta löydät takuulla myös omat suosikkisi – monipuolisesta ryhmäliikuntakalenterista löytyy tunteja monentasoisille kuntoilijoille, aina aloittelijoista jo kovaan treeniin tottuneille. Lajeja on tarjolla vesiliikunnasta ulkotreeneihin sekä vauhdikkaaseen sisäpyöräilyyn saakka. Meillä voit myös rentoutua kehonhuollossa ja Bodybalancessa tai kohottaa sykettäsi kovanluokan kuntonyrkkeilyssä. Voimaa saat kahvakuula tai Bodypump -tunneilta. Kalenterista löydät vaihtoehtoja viikon jokaiselle eri päivälle, joten tervetuloa treenaamaan kanssamme ryhmäliikuntatunneille!

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnille varausjärjestelmän kautta.

Kertakävijät voivat varata paikkansa saman päivän aikana vastaanotosta: 020 798 4202

Ryhmäliikunta hinnasto

Kysy lisää: ryhmaliikunta@santasport.fi tai puh. 040 710 6347

Tuntikategoriat

Terveysliikunta lukeutuu myös ryhmäliikuntaan.

Terveysliikunta

Lila

Terveysliikuntatunneilla luodaan pohja omalle hyvinvoinnille rauhallisten ja palauttavien kuntoa kohottavien tuntien avulla.

Kehonhuolto on yksi ryhmäliikunnan muodoista.

Kehonhuolto

Sininen

Kehonhuolto-ryhmäliikuntatunteihin kuuluvat pehmeät ja harmoniset lajit, joiden avulla kehität kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä rentoutat mielen.

Lihasvoima kasvaa nopeasti kasvakuulatunneilla.

Lihasvoima

Harmaa

Pääset kehittämään oman kehosi kivijalkaa lihasvoima-tuntien parissa. Saavutat lihaskestävyyttä ja voimaa osallistumalla näille kuntoa kohottaville tunneille.

Aerobinen liikunta kasvattaa kuntoa nopeasti.

Aerobinen liikunta

Vihreä

Aerobinen ryhmäliikunta tarjoaa soljuvaa liikettä ja kuntoa kasvattavaa liikuntaa. Tunneilla kohotetaan sykettä ja parannetaan lihaskuntoa pienillä painoilla.

Vauhtia ja haastetta

Oranssi

Näiltä tunneilta löydät itsellesi haastetta fyysisesti ja henkisesti. Vauhtia ja haastetta -tunneilla kohotetaan kuntoa hauskasti ja monipuolisesti.

Vesiliikunta sekä vesijumppatunnit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille.

Vesiliikunta

Turkoosi

Tule virkistymään vedessä ja samalla kohottamaan kuntoasi vesiliikunta-tunneille. Monipuoliset ryhmäliikuntatunnit rentouttavat lihaksia ja mieltä.

Tuntivaraukset

Jäsenenä varaat paikkasi etukäteen

Tähdellä (*) merkityille tunneille tulee varaus tehdä etukäteen sähköisen varausjärjestelmämme kautta. CMS-liikuntaklubin asiakkaana voit tehdä varauksen netin kautta jopa 10 päivää etukäteen. Mikäli et pääse ryhmäliikuntatunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Kolmesta peruuttamattomasta varauksesta järjestelmä lukkiutuu kahden viikon ajaksi.

Tunnin varaaminen kertakävijänä

Jos et ole CMS-liikuntaklubin jäsen, voit osallistua ryhmäliikuntaan ostamalla kertalippuja.  Kertakävijät voivat varata paikkansa saman päivän aikana soittamalla vastaanottoon 020 798 4202. Tunnille voi myös saapua ilman varausta, mikäli tuntia ei ole merkitty kalenteriin tähdellä (*).

Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnilta varausjärjestelmän kautta.

Kertakävijät voivat varata paikkansa soittamalla vastaanottoon: 020 798 4202