Monipuolista ja hauskaa kuntoilua

Ryhmäliikuntaa joka lähtöön

Monipuolisesta ryhmäliikuntakalenterista löytyy tunteja monentasoisille kuntoilijoille vesiliikunnasta ulkotreeneihin sekä vauhdikkaaseen sisäpyöräilyyn. Voit myös rentoutua kehonhuollossa ja Bodybalancessa tai kohottaa sykettä kuntonyrkkeilyssä. Voimaa saat kahvakuula tai Bodypump -tunneilta. Kalenterista löydät vaihtoehtoja jokaiselle päivälle!

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnille varausjärjestelmän kautta.

Kertakävijät voivat varata paikkansa saman päivän aikana vastaanotosta: 020 798 4202

Hinnasto

Kysy lisää: ryhmaliikunta@santasport.fi tai puh. 040 710 6347

Tuntikategoriat

Terveysliikunta

Lila

Terveysliikuntatunneilla luodaan pohja omalle hyvinvoinnille rauhallisten ja palauttavien kuntoa kohottavien tuntien avulla.

Kehonhuolto

Sininen

Kehonhuolto-tunteihin kuuluvat pehmeät ja harmoniset lajit, joiden avulla kehität kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä rentoutat mielen.

Lihasvoima

Harmaa

Pääset kehittämään oman kehosi kivijalkaa lihasvoima-tuntien parissa. Saavutat lihaskestävyyttä ja voimaa osallistumalla näille kuntoa kohottaville tunneille.

Aerobinen liikunta

Vihreä

Aerobisilla tunneilla on luvassa soljuvaa liikettä ja aerobista liikuntaa. Tunneilla kohotetaan sykettä ja parannetaan lihaskuntoa pienillä painoilla.

Vauhtia ja haastetta

Oranssi

Näiltä tunneilta löydät itsellesi haastetta fyysisesti ja henkisesti. Vauhtia ja haastetta -tunneilla kohotetaan kuntoa hauskasti ja monipuolisesti.

Vesiliikunta

Turkoosi

Tule virkistymään vedessä ja samalla kohottamaan kuntoasi vesiliikunta-tunneille. Monipuoliset tunnit rentouttavat lihaksia ja mieltä.

Tuntivaraukset

Jäsenenä varaat paikkasi etukäteen

Tähdellä (*) merkityille tunneille tulee varaus tehdä etukäteen sähköisen varausjärjestelmämme kautta. CMS-liikuntaklubin asiakkaana voit tehdä varauksen netin kautta jopa 10 päivää etukäteen. Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua. Kolmesta peruuttamattomasta varauksesta järjestelmä lukkiutuu kahden viikon ajaksi.

Tunnin varaaminen kertakävijänä

Jos et ole CMS-liikuntaklubin jäsen, voit osallistua tunneille ostamalla kertalippuja.  Kertakävijät voivat varata paikkansa saman päivän aikana soittamalla vastaanottoon 020 798 4202. Tunnille voi myös saapua ilman varausta, mikäli tuntia ei ole merkitty kalenteriin tähdellä (*).

Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnilta varausjärjestelmän kautta.

Kertakävijät voivat varata paikkansa soittamalla vastaanottoon: 020 798 4202