Personal Trainer Rovaniemi

Saavuta tavoitteesi Personal Trainerin avulla

Personal Trainer on kuntoilun sekä terveellisten elämäntapojen rautainen ammattilainen, joka toimii henkilökohtaisena valmentajanasi. Hän suunnittelee sinulle tavoitteidesi pohjalta kunto-ohjelman, opastaa liikkeiden oikeaoppisessa suorittamisessa, neuvoo ravintoasioissa sekä kannustaa sinua silloin, kun tsemppiä eniten tarvitset. Tarjoamme Personal Training -palveluita sekä yksilövalmennuksena että ryhmissä. Personal trainer ryhmät ja yksilövalmennukset pidetään Rovaniemellä.

Paketit & valmennukset

Personal Training

Jokaiselle tie hyvinvointiin on erilainen, joten olemme luoneet pakettimme sen mukaan – henkilökohtainen Personal Trainerisi suunnittelee ja määrittelee paketin sisällön täysin SINUN tavoitteidesi mukaan. Voit treenata joko yksin tai ystävän kanssa, tai ilmoittautua suosittuun Personal Training -ryhmään.

Ryhti-valmennus

Ryhti-valmennus sopii sinulle, joka haluat apua niska-hartiaseudun tai selän vaivoihin. Valmennuksen aikana lihastasapainosi paranee, ryhtiäsi tukevat lihakset vahvistuvat ja koko kehosi lihasvoima kehittyy entisestään.

Ravintovalmentajan johdolla toteutettava ravintovalmennus tarjoaa apua terveellisen ruokavalion rakennukseen.

Ravintovalmennus

Tarjoamme yksilöllistä ravintovalmennusta ravintovalmentajan ohjauksessa treenien tueksi ja terveellisen elämäntavan saavuttamiseksi. Olemme koonneet valmiita ravintovalmennus-kokonaisuuksia tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi parantaa liikkumista, unenlaatua sekä stressinhallintaa.

Firstbeat hyvinvointivalmennus

Firstbeat hyvinvointivalmennuksen avulla onnistut parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua ja liikuntaa. Valmennuksen avulla opit ymmärtämään levon, rasituksen ja stressin vaikutuksia arkeen.

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa personal trainer pakettia? Rakennetaan sinulle yhdessä sopiva kokonaisuus.

Voit myös jättää viestin asiakasneuvoja@santasport.fi tai soittaa puh. 020 798 4268