Hyvää oloa ja terveellisiä elämäntapoja

Saavuta tavoitteesi Personal Trainerin avulla

Personal Trainer on henkilökohtainen valmentajasi, todellinen kuntoilun ja terveellisten elämäntapojen rautainen ammattilainen. Personal Trainer suunnittelee sinulle henkilökohtaisen kunto-ohjelman, opastaa liikkeiden suorittamisessa, neuvoo ravintoasioissa ja kannustaa tsemppaamaan silloin, kun sitä eniten kaipaat. Personal Training -palveluita tarjoamme yksilövalmennuksena sekä ryhmissä. Ryhmään kootaan samaan tavoitteeseen tähtääviä jäseniä: ammattitaitoisen ohjauksen lisäksi ryhmäläiset saavat vertaistukea ja kannustusta toisiltaan.

Paketit & valmennukset

Personal Training

Jokaiselle tie hyvinvointiin on erilainen, joten olemme luoneet pakettimme sen mukaan. Paketin sisältö määritellään SINUN tavoitteidesi mukaan. Voit treenata yksin tai ystävän kanssa, tai ilmoittautua suosittuun Personal Training -ryhmään.

Ryhti-valmennus

Ryhti-valmennus on sinulle, joka haluat apua niska-hartiaseudun tai selän vaivoihin. Valmennuksessa lihastasapainosi paranee, ryhtiäsi tukevat lihakset vahvistuvat ja koko kehosi lihasvoima kehittyy.

Ravintovalmennus

Tarjoamme yksilöllistä ravintovalmennusta ravintovalmentajan ohjauksessa treenien tueksi ja terveellisen elämäntavan saavuttamiseksi. Olemme koonneet valmiita ravintovalmennus-kokonaisuuksia tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla onnistut parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa. Mittaus ja asiantuntijan antama palaute auttavat ymmärtämään levon, rasituksen ja stressin vaikutuksia arkeen.

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa pakettia? Rakennetaan sinulle yhdessä sopiva kokonaisuus.

Voit myös jättää viestin asiakasneuvoja@santasport.fi tai soittaa puh. 020 798 4268