Huipputiimi tukenasi

Ammattitaitoiset ohjaajat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi

Anna ammattitaitoisten ohjaajiemme helpottaa urakkaasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi nopeammin ja turvallisemmin. Santasportilla henkilökohtaista ohjausta voi valita yksittäisten tuntien ja PT-pakettien lisäksi edullisessa ryhmävalmennuksessa, joissa tavoitteena on kurssista riippuen painonpudotus, kehonhuolto tai vaikka elämäntapojen tasapainottaminen.

Personal Trainerit

Reeta-Mari Loukusa

Fysioterapeutti AMK, Personal Trainer, Pilatesohjaaja

Kilpailen Crossfitissa ja painonnostossa, lisäksi vietän vapaa-aikaa Hilma-collieni kanssa. Valmennuskokemusta minulla on kilpailevista yleisurheilijoista sohvaperunoihin. Hyödynnän valmentamisessa Fysioterapia-ja Pilatesosaamistani tuki-ja liikuntaelinongelmat huomioden. Jos taas kaipaat toiminnallisempaa haastetta treeneihisi, laitahan viestiä niin aletaan hommiin!

Toni Repo

Liikunnanohjaaja AMK, CrossFit -valmentaja, Seikkailuohjaaja

Tykkään itse liikkua monipuolisesti ja se onkin suurimpia syitä miksi CrossFit vei mukanaan. Tämän lisäksi pidän ulkona ja luonnossa liikkumisesta mahdollisimman monipuolisesti. Valmentajana olen rauhallinen sekä kuunteleva ja pyrin saamaan asiakkaan aina haastamaan itseään riittävästi pitämällä liiketekniikat puhtaana. Ohjauksissa pyrin aina löytämään juuri sinulle sopivan tavan saavuttaa tavoitteesi.

Anniina Hyvönen

Fysioterapeutti AMK, Personal Trainer, Ravintovalmentaja

Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2009 ja ollut itsekin aktiivinen liikunnan harrastaja jo lapsuudesta asti. Fysioterapeutin koulutuksen käyneenä vahvuutenani Personal Trainerin työssä on koko kehon toimivuuden ja oikeiden suoritustekniikoiden huomiointi. Oli tavoitteenasi painonpudotus, kehonmuokkaus tai tuki-ja liikuntaelimistön vahvistaminen, autan sinua löytämään avaimet hyvään oloon ja liikunnalliseen elämäntapaan!

Eliisa Harju

Liikuntaneuvoja, Seikkailuohjaaja

Olen aito ja alkuperäinen Lapin tyttö Rovaniemeltä. Luontoliikunta on yksi intohimoistani ja se viekin minua Lapin tuntureilta aina Norjan vuorille saakka. Kesäisin allani on vaelluskengät tai maastopyörä, talvisin sukset. Santasportilla toimin Personal Trainerina sekä vastaan Ryhti-valmennuksesta. Ohjaajana olen rauhallinen, lempeä ja kannustava.

Lilli Peltonen

Liikunnanohjaaja, Personal Trainer

Olen etelästä pohjoiseen kotiutunut liikunnanohjaaja. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja aviomies. Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa seikkaillen sekä matkustella lähelle ja kauas.  Ohjaajana olen lempeä piiskuri, joka kannustaa jokaisen itselle sopivaan treenisuoritukseen.

Pirkko Gyldén

Sairaanhoitaja AMK, Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Hieroja

Taru Päiviö

Liikuntaneuvoja, Seikkailuohjaaja

Markus Kuha

Fysioterapeutti AMK, Liikuntaneuvoja, Personal Trainer

Olen muutamaa opintopistettä vaille valmis Fysioterapeutti ja aiemmin Santasportilla kouluttautunut Liikuntaneuvoja sekä Personal Trainer. Mielestäni tietyissä asioissa laatu korvaa määrän ja pitämällä asiat yksinkertaisena sekä tekemällä ne oikein ihminen pääsee helpommalla. Ohjaajana pidän itseäni ihmisläheisenä sekä rauhallisen selkeänä ja lisäksi tykkään perustella asioita joita tehdään. Liike on lääke moniin vaivoihin ja vapailla painoilla sekä hyvillä laitteilla varustettu kuntosali on toimiva ympäristö myös erinäisten vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Lähellä sydäntäni onkin ihmisen kokonaisvaltainen huomioiminen yksilönä ja haluan keksiä yhdessä asiakkaan kanssa keinot liikunnan ilon löytymiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Hannu Jänkälä

Urheiluhieroja, Personal Trainer, Hyvinvointivalmentaja

Olen kokenut kestävyysliikkuja, olen kisannut 40/50/55 -vuotiaiden mastersarjoissa maasto- ja maantiepyöräilyssä 17 vuotta (jokunen hieno lätkä on tullut kisoista). Koen, että liikunnan tulee olla kokonaisvaltaista, levon ja liikkeen rytmittelyä, jota tukee järkevä terveellinen suomalainen arkiruoka.Olen myös laillistettu hieroja. Säännöllinen, ennakoiva lihashuolto ehkäisee mahdollisia rasitusvammoja tai loukkaantumisia. Ikääntymisessä liikunnan tavoitteena on, että pysytään pystyssä pitkään!