Kuntosali Rovaniemi

CMS Santasport - Enemmän kuin pelkkä sali

Kuntosali Rovaniemeltä etsinnässä? Tule treenaamaan tasokkaaseen CMS Santasport liikuntakeskukseen, joka tarjoaa Rovaniemen monipuolisimmat liikuntapalvelut! Meillä pääset hikoilemaan vaikka päivittäin täysin uudistetulla, nykyaikaisella kuntosalilla. Myös ryhmäliikuntatunteja on tarjolla laidasta laitaan, niin aerobisen sykettä nostavan liikunnan kuin myös palauttavien kehonhuoltotuntien osalta. Meiltä löydät myös kylpyläpalvelut sekä rentoon hauskanpitoon sopivat keilaradat. Ja kun lähdet koko perheen voimin liikkumaan, muista myös tarjoamamme lapsiparkin, jossa myös lapsesi pääsee odottaessaan osallistumaan ohjattuun lasten omaan liikuntatuntiin. Jäsenyyden tarjoamista eduista pääset nauttimaan liittymällä CMS-liikuntaklubin jäseneksi, mutta voit sitä ennen tulla koska tahansa tutustumaan keskukseemme maksuttomalla tutustumispassilla. Tule siis sinäkin liikkumaan kanssamme!

CMS SANTASPORT LIIKUNTAKLUBI

Kuntosali

Vastikään kokonaan remontoitu 600m2 kuntosali tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen harjoitteluun – treenaus onnistuu leikiten yli 40 uuden kuntosalilaitteen avulla! Tämän lisäksi löydät salilta monipuoliset kehonhuollon mahdollisuudet sekä laajan valikoiman aerobisia laitteita.

Ryhmäliikunta

CMS Santasport tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joihin lukeutuu lajeja kaikentasoisille liikkujille aina vesiliikunnasta, sykettä nostavaan spinningiin sekä kuntonyrkkeilyyn saakka. Kehonhuoltotunneilla taas pääset rentoutumaan esimerkiksi Bodybalancen parissa ja voimaa saat kahvakuula tai Bodypump -tunneilta.

Kylpylä ja keilaus

Kylpyläosastomme tarjoaa upeat puitteet niin vesiliikunnasta muuten vain innostuneille sekä kovan tason kilpauimareille. CMS:n jäsenenä pääset käyttämään kylpyläpalveluita maksutta ja keilaat kuutena päivänä viikosta, klubilaisten omilla keilavuoroilla, täysin veloituksetta.

Liikunnallinen lapsiparkki

Lapsiparkkimme tarjoaa turvallisen, hauskan ja liikunnallisen tavan keksiä lapsille tekemistä omien treenien ajaksi. Lapsiparkki sopii kaikille 3-10 -vuotiaille lapsille, leikkiajan ollessa enintään 1,5 h kerrallaan.

Personal Training

 Henkilökohtainen valmentaja suunnittelee halutessasi sinulle yksilöllisen treeni-ohjelman, auttaa sinua liikkeiden oikeaoppisessa suorittamisessa sekä neuvoo ravintoasioissa. Hänen tehtävänsä on myös kannustaa sinua silloin, kun sitä eniten kaipaat! Personal Training -palvelut voidaan toteuttaa sekä yksilövalmennuksena että pienryhmässä.

CMS Santasport|santasport

Jäsenyys

Tarjoamme kolmea jäsenyysvaihtoehtoa, joista voit valita itsellesi sopivimman: CMS-liikuntaklubi, CMS-päiväklubi sekä 15-17 vuotiaille nuorille tarkoitettu CMS-nuorisoklubi. Lue nyt lisää jäsenyyksistämme!

Miksi valita cms santasport?


Asiakasneuvoja

Liikuntaklubi, CrossFit & Corestudio Santasport

asiakasneuvoja@santasport.fi

Puh. 020 798 4268

VARAA ILMAINEN TUTUSTUMISVIIKKO

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenotto