Löydä itsellesi sopiva jäsenyys

CMS Santasport tarjoaa monipuolisesti jäsenyyksiä kaikenikäisille

CMS Santasport tarjoaa kolme erilaista jäsenyysvaihtoehtoa: CMS-liikuntaklubi, CMS-päiväklubi ja CMS-nuorisoklubi. Liikuntaklubin jäsenyydellä saat käyttöösi kaikki palvelumme, päiväklubilaisena käytössäsi on kaikki palvelumme edullisemmin päiväaikaan (klo 6-16) ja nuorisoklubi on suunniteltu 15-17 vuotiaille nuorille.

Liity CMS liikuntaklubiin nyt ja saat monipuoliset palvelumme käyttöön heti!

Liittyä voit sähköisen lomakkeen kautta tai paikanpäällä CMS Santasportilla

monipuoliset palvelut

Kuntosali

CMS:n jäsenenä pääset käyttämään uudistettua kuntosaliamme Personal Trainerin laatimalla ohjelmalla. Käytössäsi on myös urheiluhallin kuntosali sekä CrossFit -tila (ei varattuina aikoina).

Lue lisää

Ryhmäliikuntatunnit

Löydä itsellesi sopiva laji ja tule liikkumaan ryhmässä. CMS:n jäsenenä pääset osallistumaan kaikille ryhmäliikuntatunneillemme ja voit tehdä varauksen netin kautta jopa 10 päivää etukäteen.

Lue lisää

Keilaus

CMS:n jäsenenä pääset keilaamaan ilman lisäveloitusta viitenä päivänä viikossa. Radalle voi ottaa mukaan myös kaverin veloituksetta.  Klubilaisten keilavuorot löydät ryhmäliikuntakalenteristamme. Toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä voit varata keilaradan jäsenaikojen ulkopuolella -20% alennuksella.

Lue lisää

Kylpylä

Kylpylä tarjoaa puitteet kilpauimareille, vesiliikuntatunneille, uimakouluille sekä vapaa-ajan polskijoille. CMS-jäsenet uivat ilmaiseksi ja toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä saman talouden jäsenet saavat -30% kylpyläpalveluista.

Lue lisää

Travelpass

Travelpass-kortilla voit käyttää kaikkia CMS-ketjun kuntoklubeja ilman lisäveloitusta. Hyödyntääksesi edun sinun täytyy vain pyytää Travelpass-korttiin leima vastaanotostamme ennen matkalle lähtöä.

Lue lisää

Liikunnallinen lapsiparkki

Santasportin lapsiparkki takaa hauskaa, liikunnallista ja turvallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa, kun itse käyt liikkumassa. Lapsiparkki on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille, enintään 1,5 h kerrallaan.

Jäsenalennukset

Santasport-palvelut:

Yhteistyöyritykset:

Corestudio Santasportin pienryhmät:


Asiakasneuvoja

Annina "Ansku" Oikarinen

asiakasneuvoja@santasport.fi

Puh. 020 798 4268

Varaa ilmainen tutustumisviikko

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.