Liikuntakeskus Rovaniemi

CMS Liikuntaklubilla pääset nauttimaan liikunnallisesta elämäntavasta

Liikuntakeskus CMS Santasport tarjoaa Rovaniemen monipuolisimmat liikuntapalvelut. Asiakkaanamme pääset treenaamaan täysin uudistetulla kuntosalilla, hikoilemaan tai palautumaan ryhmäliikuntatunneilla, nauttimaan kylpylän palveluista tai vaikkapa keilaamaan. Lapsiparkkimme tarjoaa ohjattua ja liikunnallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa kun olet itse liikkumassa. Pääset käyttämään palveluitamme liittymällä CMS-liikuntaklubin jäseneksi, tutustumaan pääset milloin tahansa ilmaisella tutustumispassilla. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme liikkumaan!

CMS SANTASPORT LIIKUNTAKLUBI

Kuntosali

Keväällä 2019 täysin remontoitu 600m2 kuntosalimme tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen harjoitteluun. Saliltamme löydät toiminnallisen harjoittelun tilat, yli 40 laitteen valikoiman kuntosaliharjoitteluun, laajan valikoiman aerobisia laitteita sekä monipuoliset kehonhuollon mahdollisuudet.

Ryhmäliikunta

Monipuolisesta ryhmäliikuntakalenteristamme löytyy tunteja monentasoisille kuntoilijoille vesiliikunnasta ulkotreeneihin sekä vauhdikkaaseen sisäpyöräilyyn. Voit rentoutua kehonhuollossa ja Bodybalancessa tai kohottaa sykettä kuntonyrkkeilyssä. Voimaa saat kahvakuula tai Bodypump -tunneilta.

Kylpylä tarjoaa kaikentasoisille uimareille tekemistä ja hauskanpitoa.

Kylpylä ja keilaus

Kylpylämme tarjoaa puitteet kilpauimareille, vesiliikuntatunneille, uimakouluille sekä vapaa-ajan polskijoille. CMS:n jäsenenä käytät kylpyläpalveluita ilmaiseksi.

Lisäksi jäsenet pääsevät keilaamaan ilman lisäveloitusta kuutena päivänä viikossa klubilaisten omilla keilavuoroilla.

Liikunnallinen lapsiparkki

Santasportin lapsiparkki takaa hauskaa, liikunnallista ja turvallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa, kun itse käyt liikkumassa. Lapsiparkki on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille, enintään 1,5 h kerrallaan.

Personal Training

 Henkilökohtainen valmentajasi suunnittelee sinulle yksilöllisen kunto-ohjelman, opastaa liikkeiden suorittamisessa, neuvoo ravintoasioissa ja kannustaa tsemppaamaan silloin, kun sitä eniten kaipaat. Tarjoamme Personal Training -palveluita sekä yksilövalmennuksena että pienryhmissä.

CMS Santasport|santasport

Jäsenyys

CMS Santasport tarjoaa kolme erilaista jäsenyysvaihtoehtoa: CMS-liikuntaklubi, CMS-päiväklubi ja CMS-nuorisoklubi. Liikuntaklubin jäsenyydellä saat käyttöösi kaikki palvelumme, päiväklubilaisena käytössäsi on kaikki palvelumme edullisemmin päiväaikaan (klo 6-16) ja nuorisoklubi on suunniteltu 15-17 vuotiaille nuorille.