#

Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Asiakaspalvelu 020 798 4268

RYHM√ĄLIIKUNTA

Monipuolisesta ryhmäliikuntakalenterista löytyy tunteja monentasoisille kuntoilijoille. Rentoudu kehonhuollossa tai kohota sykettä kuntonyrkkeilyssä - voimaa saat kahvakuulatunnilla! Kalenterista löydät vaihtoehtoja jokaiselle päivälle!

Ryhmäliikuntakalenteri ja tuntivaraukset:

Varaa paikkasi etukäteen

Tähdellä* merkityille tunneille tulee varaus tehdä etukäteen sähköisen varausjärjestelmämme kautta. CMS-liikuntaklubin asiakkaana voit tehdä varauksen netin kautta jopa 10 päivää etukäteen.

Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua.

Kolmesta peruuttamattomasta varauksesta j√§rjestelm√§ lukkiutuu kahden viikon ajaksi. Mik√§li haluat poistaa sen aikaisemmin, voit maksaa 5 ‚ā¨ vastaanottoon, jolloin he poistavat kuittaamattomat varauksesi j√§rjestelm√§st√§.

Huom! Kertakävijänä ei voi varata tunteja varausjärjestelmän kautta. Voit olla yhteydessä vastaanottoon, jos tulet kertalipulla ryhmäliikuntaan ja haluat varata paikan tunnille!

 

Ryhmäliikuntakalenterin värit

LILA: Terveysliikuntaa. Pohjan omalle hyvinvoinnillesi luot ruskealla merkittyjen tuntien avulla.

SININEN: Kehonhuoltoa. Pehmeät ja harmoniset lajit, joiden avulla kehität kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä rentoutat mielen.

HARMAA: Lihasvoimaa. Oman kehosi kivijalkaa pääset kehittämään näiden tuntien parissa. Saavutat lihaskestävyyttä ja voimaa osallistumalla näille tunneille.

VIHRE√Ą: Aerobinen liikunta. Soljuvaa liikett√§ ja aerobista liikuntaa on luvassa n√§ill√§ tunneilla.

ORANSSI: Vauhtia ja haastetta. Tule haastamaan itsesi oranssilla merkittyjen tuntien pariin. Näiltä tunneilta löydät itsellesi haastetta myös fyysisesti.

TURKOOSI: Vesiliikuntaa: Tule virkistymään vedessä ja samalla kohottamaan kuntoasi sinisellä merkityille tunneille.

Ryhmäliikuntaa tilauksesta

Ryhmäliikuntatunteja voi tilata myös omalle ryhmälle tai yksityistunteina. Koko tilaustuntitarjontaamme voit tiedustella myyntipalvelusta. Tuntien sisällöt voidaan myös suunnitella toiveidesi mukaan, ota yhteyttä!

Tervetuloa nauttimaan monipuolisista tunneistamme!

Lisätiedot:
Ryhmäliikuntavastaava
040 646 2016
ryhmaliikunta(at)santasport.fi