#

Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Asiakaspalvelu 020 798 4268

UUDISTUNEET PERSONAL TRAINING -RYHM√ĄT!

Aikaisempien ryhmien palautteiden pohjalta kehitimme ryhmäohjauksen sisältöjä sekä ryhmien kestoja. Ryhmien tavoitteet ovat nyt entistä selkeämmät, ja sinun on helppo valita itsellesi sopiva ryhmä. Pienryhmässä Personal Training on edullisempaa ja jokainen saa myös yksilöllistä ohjausta. Ryhmään kootaan samaan tavoitteeseen tähtääviä jäseniä, jotta päästään keskittymään oikeisiin asioihin. Ammattitaitoisen ohjauksen lisäksi ryhmäläiset saavat vertaistukea ja kannustusta toisiltaan.

  • Summer Bootcamp
  • Painonpudotus-ryhm√§, torstaisin klo 18.00 alk. 7.9.2017

 

SUMMER BOOTCAMP

Sinulle, jolla on jo treenikokemusta ja haluat päästä haastamaan itseäsi monipuolisemmin! Treenien sisältö vaihtelee kuntosaliharjoittelusta toiminnalliseen treeniin, sekä sisällä että ulkona erilaisia välineitä ja ympäristöjä hyödyntäen. Intensiivinen 3 kk:n ryhmävalmennus sisältää myös ruokavalio-ohjeistuksen sekä alku- ja loppumittaukset.

Ryhm√§n kesto 3 kk, Hinta 350‚ā¨.

 


PAINONPUDOTUS-RYHM√Ą

Sinulle, joka haluat pudottaa painoasi järkevästi, mutta tehokkaasti. Tapaamiset sisältävät ravintovalmennusta sekä painonpudotusta tukevaa treeniä. Tapaamisten kesto 1,5-2h. Ryhmän vetäjänä Jaana Kotkansalo.

Ryhm√§n kesto 10 viikkoa, tapaamiset torstaisin. Hinta 330‚ā¨.

 

 

 

Kysy lisää asiakasneuvojalta! Kartoitetaan Sinulle sopiva ryhmä ja valmennuksen laajuus, tule mukaan yksin tai ystäväsi kanssa.

Pitkäaikaisjäsenten edut ryhmien hinnoista näet täältä: http://cmssantasport.fi/pitkäaikais-jäsenyys

Ilmoittaudu ryhm√§√§n ¬Ľ

 

Lue, miten Sanna saavutti toivomansa tulokset ryhmävalmennuksessa

Lue Tertun kokemuksista Sali-ryhmän jäsenenä

Lisätiedot:
asiakasneuvoja@santasport.fi
020 798 4268

jaanakotkansalo@gmail.com 

p. 040 749 5446