#

Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Asiakaspalvelu 020 798 4268

Ohjaajien esittelyt

 

Toni Repo 

Liikunnanohjaaja, CMS/CrossFit Santasport

Olen Kuopion seudulta Rovaniemelle asettunut liikunnanohjaaja. Koulutukseni kävin Rovaniemen ammattikorkeakoulussa. Omat kiinnostuksen kohteet liikunnan osalta ovat toiminnallinen ja kokonaisvaltainen harjoittelu. Olen toiminut CrossFit Santasportilla valmentajana salin perustamisesta asti, sekä valmennusosaamista löytyy myös painonnoston ja taitovalmennuksen puolelta.

Liikuntaa harrastan monipuolisesti ja se onkin yksi suurimmista asioista miksi my√∂s CrossFit -harjoittelu vei mukanaan. Nautin my√∂s luonnossa liikkumisesta ja retkeilyst√§.   

Henkilökohtaisena valmentajana olen ystävällinen ja kuunteleva, mutta harjoituksissa pyrin saamaan asiakkaan aina haastamaan itseään riittävästi pitämällä liiketekniikat puhtaana. Ohjauksissa pyrin aina löytämään juuri sinulle sopivan tavan saavuttaa tavoitteesi.

 

 

Lilli Peltonen

Liikunnanohjaaja, Personal Trainer FAF, Ryhmäliikuntavastaava

Olen Helsingistä pohjoiseen lennähtänyt ikiliikkuja. Opiskelin Lapin Urheiluopistolla liikunnanohjaajaksi ja opiskelun myötä ihastuin Lappiin, luontoon ja sen ihmisiin ja sillä tiellä ollaan. Ohjaajana olen pieni mutta pippurinen ja tavoitteena on saada asiakkaille hiki pintaan ja hymy huulille. Liikunnanohjaajan työ Santasportissa on ollut hauskaa ja monipuolista. Olen päässyt liikuttamaan eri-ikäisiä ja tasoisia kuntoilijoita aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Työ ryhmäliikunnan saralla on ollut vaihtelevaa koko ajan muuttuvien lajien parissa. Myös Personal Trainerin työ on ollut innostavaa motivoituneiden asiakkaiden kanssa. Harrastan liikunnallisen työn lisäksi nyrkkeilyä, ammuntaa, kuntosalia ja musiikkia. Vauhtia kotona pitävät yllä 4-vuotias tyttö ja 8-vuotias poika sekä seikkailijamies.

 

Mari Kuittinen

Fysioterapeutti (AMK), Trainer4You Personal Trainer, CrossFit Level 1-Trainer, Ravintovalmentaja

Olen 30-vuotias mutkien kautta Rovaniemelle asettautunut ihmisten liikuttaja. Olen jalat maassa-tyyppi, mutta kuitenkin aina menossa jonnekin ja koko ajan liikkeessä. Omat kiinnostuksen kohteeni liikunnassa painottuvat toiminnalliseen harjoitteluun ja voimaharjoitteluun. Entisessä elämässäni pompin vuosikaudet lentopallokentillä ja nostelin painoja kuntosalilla. Nykyisin minut löytää vapaa-ajalla useimmiten CrossFit-salilta. Kotona jumppakengät vaihtuvat perheen äidin saappaisiin, joten tiedän keinot siihen, miten aikaa voi järjestää omille treeneille myös arjen kiireen keskellä. Asiakkaitani valmennan lempeän tiukalla, mutta kannustavalla otteella, enkä päästä heitä liian helpolla. Jos olet mestari keksimään tekosyitä liikkumattomuudellesi, minä olen mestari kumoamaan ne ja autan sinua löytämään uuden, terveellisemmän polun elämäsi varrelle. Olipa tavoitteenasi ylimääräisten kilojen tiputus, isompi hauis tai tasapainoisempi olo, ota rohkeasti yhteyttä niin autan sinua saavuttamaan päämääräsi.

 

Anniina Hyvönen

Fysioterapeutti (AMK), Fitness-valmentaja, Ravintovalmentaja, Fustra-yksilövalmentaja

Olen Kemist√§ kotoisin oleva Personal Trainer. Valmistuin fysioterapeutiksi 2008 ja toimin niiss√§ hommissa kolmisen vuotta. Jatkuva palo liikuntaan vei minut mukanansa, ja siirryin liikuttamaan ihmisi√§ kokonaisvaltaisemmin kuntosalimaailmaan. Rovaniemelle ja Santasportiin rantauduin syksyll√§ 2012. Toimin sek√§ yksil√∂- ett√§ ryhm√§valmentajana auttaen ihmisi√§ saavuttamaan tavoitteensa. Oli kyseess√§ sitten painonpudotus, kehonmuokkaus, yleinen jaksaminen tai selk√§vaivan sel√§tt√§minen.  Valmennustyylini on lempe√§ ja samalla my√∂s vaativa. Tulokset eiv√§t tule itsest√§√§n vaan v√§lill√§ kroppaa on laitettava likoon tavoitteesta riippumatta. Olen kova kannustamaan ja tsemppaamaan eteenp√§in vastoink√§ymisist√§ huolimatta. Rehellisyys on kaiken a ja o, jotta yhteisty√∂ toimii. Personal Trainer -ohjausten lis√§ksi ohjaan ryhm√§liikuntatunteja. Vapaa-ajallani minut n√§kee usein treenaamassa kuntosalilla tai ulkona lenkkeilem√§ss√§.

 

Ansku Tervo

Liikunnanohjaaja (AMK)

Olen 26-vuotias liikuntaa ja urheilua rakastava Lapin likka. Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK, jossa erikoistuin urheiluvalmennukseen ja testaukseen. Koulutuksen olen saanut myös sekä painonnoston että sisäpyöräilyn ohjaukseen. Tällä hetkellä laajennan osaamistani myös Ravintovalmentajakoulutuksessa. Liikuntaa olen harrastanut laidasta laitaan aina baletista jääkiekkoon, mutta kuntosalilla treenaaminen on pysynyt harrastuksenani jo kymmenisen vuotta. 2014 keväällä kokeilin CrossFit:iä ja laji vei minut täysin mennessään. Lajin monipuolisuus koukuttaa ja motivoi haastamaan itseä aivan uudella tavalla. Nykyään toimin myös apuvalmentajana CrossFit Santasportilla. Henkilökohtaisena valmentajana olen vaativa, mutta kuitenkin helposti lähestyttävä. Tykkään vetää kovia treenejä ja tsempata asiakkaat mukavuusalueen ulkopuolelle, turvallisuudesta tinkimättä. Kovien treenien lisäksi huolehdin aina myös kehonhuollosta lempeämpien treenien avulla. Suosin pääasiassa vapailla painoilla sekä kehonpainolla suoritettavia liikkeitä, sillä niiden avulla selviydymme arjen haasteista ja voimme tehokkaasti muokata vartaloamme!

 

Reeta-Mari Loukusa

Fysioterapeutti, Personal Trainer

Olen 25-vuotias ryhmäliikunnanohjaaja, fysioterapeutti sekä Personal Trainer ja opiskelen myös parhaillaan pilatesohjaajaksi. Ohjaustyötä olen tehnyt aikuisten, lasten ja urheilijoiden parissa. Harrastuksiini kuuluu CrossFit, jota treenaan tavoitteellisesti. Lisäksi nautin luonnossa liikkumisesta ja eräretkeilystä (kunhan matkassa on joku erätaitoinen).
Liikunnallista kevättä kaikille ja nähdään Core-tunneilla!

 

Henna Linné

Fysioterapeuttiopiskelija, personal trainer, ryhm√§liikuntaohjaaja, ravintovalmentaja, NLP-valmentaja

Energinen tervehdys juuri Sinulle! Täällä puhuu oululaislähtöinen fysioterapeuttiopiskelija & liikunta- ja hyvinvointialan moniosaaja Henna Linné. Toimin muun muassa lisensoituna personal trainerina, ravintovalmentajana, ryhmäliikuntaohjaajana sekä NLP-valmentajana. Tuon CMS Santasportin asiakkaiden ulottuville mentaalisen valmennuksen taitoni, jonka avulla pystyn tarjoamaan työkaluja esimerkiksi ihmisten motivointiin, rajoittavien uskomusten kumoamiseen sekä arvotyöskentelyyn. Mentaalivalmennuksessa hyödynnetään erilaisia harjoitteita ja menetelmiä, joilla päästään kohti asetettuja tavoitteita sekä pysyvää psyykkistä muutosta. Mentaalivalmennukseni pohjautuvat neurolingvistiseen ohjelmointiin (NLP) sekä positiivisen psykologian menetelmiin, joiden keskeisenä ajatuksena on ihmisen hyvinvointi, vahvuudet, voimavarat ja näiden edistäminen. Menetelmät ovat osoittautuneet toimiviksi työkaluiksi ajattelun ja mielen hallinnassa. Tiesitkö, että esimerkiksi painonpudotuksessa onnistuminen voi olla jopa 80 %:sti riippuvainen ihmisen mentaalisista mielentaidoista? Lisätietoa valmennuksistani saat CMS Santasportin asiakaspalvelusta.

 

Petra Pirhonen

Personal Trainer, Liikuntaneuvoja, Ryhmäliikunnanohjaaja

Olen Itä-Suomesta Pohjoiseen muuttanut liikuntaa ja urheilua rakastava iloinen energiapakkaus. Koulutukseltani olen sertifioitu Personal Trainer ja liikuntaneuvoja. Toimin sekä yksilö- että ryhmävalmentajana. Lisäksi ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja.

Urheilu on aina ollut suuri osa arkeani. Monipuolinen kuntosaliharjoittelu sekä toiminnallinen treenaaminen ovat jo vuosia olleet päälajini. Erikoisosaamista treenipuolelta löytyy kuntosaliharjoittelusta,liikkuvuusharjoittelusta, toiminnallisesta treenistä ja kehonpainoharjoittelusta.

Valmentajana olen tsemppaava,ymm√§rt√§v√§inen ja lempe√§, mutta samalla vaativa. Tulokset eiv√§t tule itsest√§√§n. V√§lill√§ on ment√§v√§ ep√§mukavuusalueelle ja laitettava kroppa likoon, jotta saavutat tavoitteesi. Treeneiss√§ haastan asiakkaita  ylitt√§m√§√§n itsens√§. Kanssani p√§√§set treenaamaan monipuolisesti ja tehokkaasti, muttei liian vakavasti, liikunnasta nauttien. Valmennukset toteutan aina yksil√∂llisesti asiakkaan tarpeet huomioiden ja  kokonaisvaltainen hyvinvointi edell√§.

Oli tavoitteenasi sitten pudottaa painoa, hankkia lihasta, tehd√§ pysyv√§ el√§m√§ntaparemontti, parantaa yleist√§ jaksamista tai kiinteyty√§, MIN√Ą AUTAN SINUA!  Ota rohkeasti yhteytt√§, niin mietit√§√§n yhdess√§, millaista valmennusta ja tukea juuri SIN√Ą kaipaat.