#

Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Asiakaspalvelu 020 798 4268

Leimaus-leiri Santasportissa

Artikkelin sis√§lt√∂: 

Suunnistajanuorten Leimaus-leiri valtaa Santasport Lapin Urheiluopiston 3. - 6.6.2014, kun 13. kertaa järjestettävä leiri saapuu Rovaniemelle. Tapahtuma näkyy ja kuuluu joka kolkassa, sillä jopa 1 300 suunnistajanuorta majoittuu, harjoittelee ja nauttii hauskasta leiriohjelmasta opiston monipuolisissa tiloissa. Rovaniemelle ja Santasportille tapahtuma on laajuudessaan merkittävä, ja Lapin luonto onkin houkutellut osallistujia tänä vuonna ennätysmäärin.

Paikallisten kuntoilijoiden ohjelmaan Leimaus aiheuttaa muutamaksi päiväksi poikkeuksia: koko kylpylä pukuhuoneineen, urheiluhalli, ryhmäliikuntatilat, ulkokentät sekä kokous- ja luokkatilat on varattu leiriläisten käyttöön tiistaista perjantaihin 3. - 6.6. Leirin alkaessa ja päättyessä leiri vaikuttaa myös liikennejärjestelyihin, sillä Hiihtomajantie tullaan sulkemaan liikenteeltä ti-iltana ja pe-aamupäivällä muutamaksi tunniksi.

Santasportin henkil√∂kunnalla ei ole kuitenkaan mennyt t√§ss√§k√§√§n tilanteessa sormi suuhun, vaan ryhm√§liikuntatunteja ja muuta ohjelmaa on suunniteltu kyseisell√§ viikolla runsaasti raikkaaseen ulkoilmaan. Ryhm√§liikuntavastaava Lilli Peltonen kertoo, ett√§ kyseisell√§ viikolla p√§√§st√§√§n kokeilemaan uusiakin lajeja: ‚ÄĚMelonta, naurujooga, crosstraining sek√§ ohjatut lenkit juosten ja maastopy√∂r√§illen tuovat mukavaa vaihtelua kalenteriin.‚ÄĚ

Leiristä odotetaan riemukasta tapahtumaa, joka tuo piristävää vilskettä urheiluopiston pihapiiriin.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Ryhmäliikuntakalenteri

Lilli Peltonen
Ryhmäliikuntavastaava, CMS Santasport
020 798 4227
lilli.peltonen(at)santasport.fi

Susanna Parkkisenniemi 
Leirivastaava
020 798 5602
susanna.parkkisenniemi(at)santasport.fi