#

Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Asiakaspalvelu 020 798 4268

Sanna saavutti toivomansa tulokset ryhmävalmennuksessa

 

CMS Santasportin uudet ryhmävalmennukset starttasivat syksyllä 2015. Näistä itselleen sopivan ryhmän löysi myös sporttinen asiakkaamme Sanna Sainio! Sanna on jo vuosia treenannut ahkerasti, pääasiassa ryhmäliikuntatunneilla ja hiihtoladulla, mutta kaipasi nyt jotain uutta buustia ja vaihtelua omiin treeneihinsä. Sanna osallistui 12 viikon mittaiseen Teho-ryhmään, jossa hikoiltiin yhteistreeneissä kerran viikossa Personal Trainerin johdolla. Lisäksi omatoimisia kuntosali- ja kestävyysharjoituksia tehtiin 2-4 kertaa viikossa, jokainen omien taustojensa ja tavoitteidensa mukaisesti. Halukkaat saivat myös ruokavalio-ohjeistuksen. Ryhmäläisten kehonkoostumus mitattiin syyskuussa ja uusintamittaus tehtiin joulukuussa, jotta nähtiin millaisia muutoksia kropassa oli kolmessa kuukaudessa tapahtunut.

Sannan tavoitteena oli treenien monipuolistumisen lisäksi muutaman kilon painonpudotus, kropan kiinteytyminen ja kuntosalikipinän syttyminen uudestaan pitkän tauon jälkeen. Myös ruokavalio kaipasi hieman hienosäätöä. Kysyimme Sannalta fiiliksiä menneestä syksystä ryhmävalmennuksen päätyttyä.

Millaisia tuloksia saavutit 12 viikon ryhmävalmennuksen aikana?
-Tuloksia tuli yli odotusten! Rasvaa paloi kuusi kiloa ja lihasmassaa tuli lis√§√§ puolisen kiloa. Lihaskuntoni on kehittynyt ja sen huomaa k√§yt√§nn√∂ss√§ yleisten ‚ÄĚkolotusten‚ÄĚ mm. niska-hartiavaivojen v√§hentymisen√§ sek√§ hiihtolenkeill√§ parantuneena voimantuottona.

Miten odotuksesi ryhmän suhteen täyttyivät ja millaisia treenit olivat?
-Treenit olivat monipuolisia, opin uusia tehokkaita liikkeitä, ja sain myös riittävästi tekniikkaopastusta treeneissä. Ryhmän tsemppi sekä oma kehittyminen pitivät motivaatiota hyvin yllä läpi syksyn. Meillä oli treeneissä hyvä yhteishenki ja treenit olivat tehokkaita ja vaihtelevia. Treenasin ohjelman mukaisesti viitenä päivänä viikossa, ja se rytmi sopi minulle hyvin. Aluksi tein kaksi salitreeniä viikossa, mutta syksyn myötä salikerrat vakiintuivat kolmeen. Niiden lisäksi omatoimisiin treeneihin kuului sekä peruskestävyysharjoituksia että kovasykkeisempiä HIIT-treenejä.

Miten ruokavaliosi muuttui valmennuksen aikana?
-Sokerin ja vehnän vähentäminen, sekä kasvisten, proteiinin ja hyvien rasvojen lisääminen ruokavalioon toivat toivottua monipuolisuutta ja terveellisyyttä syömistapoihini. Muutokset näkyivät ja tuntuivat myös olotilassa: en ollut enää niin väsynyt, vaan olo pysyi energisenä koko päivän. Ateriarytmini muuttui myös säännölliseksi, joten nälkää ei tarvinnut nähdä, vaikka paino putosikin useita kiloja. Ruokaostoksilla tulee nykyisin paremmin katsottua mitä ostoskoriin päätyy, ja eri raaka-aineiden välillä osaan tehdä terveellisempiä valintoja. Nyt ymmärrän, että kun arkiruokailu pysyy hyvin hanskassa, voi silloin tällöin vähän herkutellakin!

Ryhmän lisäksi myös kotiväki innostui mukaan elämäntapamuutokseen?
-Kyll√§, mieheni Risto p√§√§si (tai joutui) mukaan el√§m√§ntaparemonttiin kuin vahingossa. S√∂imme koko perhe ohjeiden mukaisesti samaa ruokaa, samassa rytmiss√§. Risto innostui my√∂s ahkerasti treenaamaan salilla ja tulokset ruokkivat motivaatiota entisest√§√§n. Syksyn aikana Riston paino on tippunut jo yli 15 kiloa ja mies oikein puhkuu energiaa! Lapsetkin ovat v√§lill√§ tsempanneet √§iti√§: ‚ÄĚet voi √§iti tota sy√∂d√§ kun s√§ oot dietill√§..‚ÄĚ.

 

CMS Santasportin liikuntapalvelutarjonnasta voit valita valmennustavaksi myös yksilöohjausta edullisemman ryhmä-Personal Trainingin. Seuraavat ryhmät alkavat syksyllä 2016 ja tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja sekä omien tavoitteidesi että ryhmän keston mukaan. Kuntoilun vasta-alkajalle hyviä ryhmiä ovat esimerkiksi Sali-ryhmä tai Kuntosalin Startti, kokeneemmalle salikonkarille taas Kehonmuokkaus- tai Fitness-ryhmä, haasteita ja sykettä kaipaavalle Keho-ryhmä ja painonpudottajalle Painonhallinta-ryhmä. Säännöllinen yhdessä treenaaminen, ryhmän tsemppi ja valmentajan ohjeet tuplaavat onnistumismahdollisuutesi!

Varaa sinäkin oma paikkasi kevään ryhmiin NYT!
Psst..! Hyvä lahjaidea myös pukinkonttiin!

Lisätietoja ryhmistä saat asiakasneuvojalta ja nettisivuiltamme:
cmssantasport.fi/ryhma-pt
asiakasneuvoja@santasport.fi
puh. 020 798 4268